Bemutatkozás

Üdvözletem!

Szeretettel köszöntlek ezen helyen.

A sok féle oldalt, - amit tőlem eddig megismerhettél - ímmár egy helyen élvezheted.

A bemutatkozóval mindig bajban vagyok. Hiszen aki olvas, engem szeretne látni. Én meg azt szeretném, ha a munkáimat látnátok. Nos a kettőt valamennyire egy szintre helyeztem. Az alkotásaimban nem csak a betűk, szavak, mondatok, képek vannak jelen, hanem én is ott vagyok.

Be kell vallanom, sosem szerettem a verseket. Ha elolvastam egyet, azért tettem, mert kötelező volt. Úgy kerültem, mint macsek a forró kását. S tessék... Elég volt egyetlen pillanat, hogy ráérezzek az ízére, s beleszeressek.
2004-től írogatok. Először csak verseket. Aztán kevésnek éreztem, s beleszőttem gondolataim írásokba is. Esszékbe, mesékbe, novellákba. Egy idő után ez is kinőtte magát, s szerettem volna még többet megmutatni. Nem csak magamból, hanem környezetem szépségeiből is. Így került előtérbe a fotózás.

Ez a három dolog, - érzéseim, gondolataim, s a tetszetős dolgok képei - ami meghatároz leginkább.

Remélem valamit ad Neked is.

Az oldalon regisztrálhatsz, s ha kedved tartja, saját írásaid is felrakhatod. Esetleg elküldheted fotóid, s én felrakom az oldalra ha szeretnéd.

S most nincs más hátra, mint kényelmesen elhelyezkedni, - cola, popcorn, hangulati fények kedvező beállítása, egér elhelyezése kellő szögben - s rajta... katt, katt, katt....

Kellemes időtöltést!

Szeretettel: Fehér Sára

Hosting: digisoft.hu